woensdag 13 maart 2013

Follow, RT and Win @Sensatea

Vorig jaar september was het Wilhelminapark het decor van de culturele manifestatie “Picknick in the Park. Het is een gratis toegankelijk evenement waar het publiek kan genieten van een gevarieerd programma met live muziek, kleinkunst, kindercircus en noem maar op. Het is de bedoeling dat we massaal naar het park toe komen met onder de ene arm een plaidje en onder de andere arm een mand vol met lekkers. 
Het evenement is van 13.00 uur tot 19.00 uur zodat er toch wel voor minstens 6 uur eten en drinken in onze picknickmand moet zitten. Zoals iedereen pakken wij onze manden ook lekker vol met Koffie, thee, wijntje, olijfjes, hartige taart, kaasjes ach van alles en nog wat om een middag te kunnen borrelen, kletsen en nieuwsgierig rond te kunnen kijken. Samen met vriendin en onze dochters wandelen wij naar het park. 
Wij gaan heerlijk in het zonnetje op een gezellig plekje in de menigte zitten. Nieuwsgierig kijken wij  op de buurplaidjes wat daar aan mee gebrachte etenswaren ligt. Wanneer wij gesetteld zijn beginnen wij met een pot “bijzondere” thee om heerlijk te kunnen theeleuten. Voor deze gelegenheid hebben wij een prachtige Theebloem gekocht. Op ons gezellig geruite kleedje zetten wij een glazen theepot met het hete water. Heel voorzichtig laat jongste de Theebloem in de theepot glijden. Wij zijn benieuwd.  Uit de samengeperste bol ontpopt heel langzaam een prachtige bloem.  De geur, de entourage , de muziek  het geeft ons een ultiem zomergevoel. Het is Maart en het is alweer een half jaar geleden. Maart roert zijn staart. Ondanks de krokussen buiten is het nog lang geen Lente. Wat een toeval dat ik deze week op twitter de tweet van Sensatea voorbij zie komen.
“Ben jij een Blogger en wil jij onze unieke produkten testen? http://www.theebloemen.nl Ben ik een blogger? Wie niet waagt wie niet wint. Ik stuur de link van mijn blog en ik mag testen. Afgelopen woensdag kwam er in Huize Marina via de post een sjiek doosje van Sensatea met 5 bloomingteas om te gaan testen. Aan de vorm en het kaartje kan ik zien dat het om 5 unieke bloemen gaan die straks 5 verschillende smaken geven.  Onder andere  Lelie & Jasmijn, Goudsbloem & Jasmijn, Lelie & Osmanthus en deze verschillende smaken zijn dus unieke bloemstukjes. Spannend.  Wanneer jongste vanmiddag uit school komt kiest zij de eerste test Theebloem uit.  Ze gaat voor de Theebloem Charming Purple (Amarant & Jasmijn). In haar hand heeft ze een klein bolletje theeblaadjes kunstig in elkaar gevouwen. Op de website van Sensatea staat een blog hoe je zelf theebloemen kunt maken. http://www.theebloemen.nl/blogs/blog/zelf-theebloemen-maken  Lijkt mij leuk om eens te proberen. Workshop Theebloemen maken? Wie weet. Het bolletje ruikt heerlijk naar Jasmijn. Met de mobiel in de aanslag laten wij voorzichtig de Theebloem in de theepot met heet water glijden. Wij willen natuurlijk wel een mooie foto of een filmpje over hoe onze Theebloem zich openvouwt. Wanneer de bloem op zijn mooist is en de thee is getrokken nemen wij een kopje geurige thee. Buiten is het koud en guur. Wij gluren lekker naar buiten met een heerlijk  kopje Jasmijn thee. Een klein beetje ultiem zomergevoel op deze koude vrijdagmiddag. Wat een geluk we mogen nog 4 verschillende Theebloemen testen voor Sensatea. Op twitter zag ik vanmiddag de tweet;
“ We only need 50 followers so Follow, RT and win a @Sensatea Giftbox with 24 Blooming tea”.  24 keer een prachtige Theebloem die een geurige pot thee geeft. Ik wist het wel Follow RT and Win (-;  
Later M@rina!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten